Studere på bibelskolen LINK i Stavanger?


Nytt skoleår hos LINK starter 17. august, og det er fortsatt ledige plasser.

Se YouTube introduksjon her!

 

SKOLEÅRET OG LOKALITETER

Skolen starter opp 17. august 2021. Vi holder til i lyse og flotte lokaler i Kirkebakken 34, sentralt i Stavanger sentrum.

TURER OG AKTIVITETER

Vi reiser på to utenlandsturer i løpet av året, en kort misjonstur om høsten og en lengre studietur om våren. I tillegg krydrer vi skoleåret med småturer og teambyggingsaktiviteter som curling, surfing, kano, skitur, fjelltur og overnattingsturer. Vi vil besøke Prekestolen og Jærstrendene, og vise frem det beste Stavanger har å by på!

FAGOMRÅDER

Våre fagområder dekker emner som bibelkunnskap og troslære, ledelse og personlig utvikling, kirkehistorie og kulturforståelse, misjon og bistand samt menighet, organisasjon og frivillighet. Du får også mulighet til å velge en fordypningslinje hvor du bruker litt ekstra tid hver uke. Les mer om våre fagområder her.

TETT PÅ DEN LOKALE KIRKA

På Bibelskolen LINK får du leve tett på en lokal kirke ved å ta del i kirkas gudstjenestefellesskap, smågrupper og gjennom praksis. Kirkene har flere ulike team hvor du kan få lov til å bruke det du er god på eller prøve noe du ønsker å utfordre deg selv på. Gjennom skoleåret får du også være med på å planlegge, gjennomføre og delta på fellesarrangement med ulike menigheter.

ØKONOMI

Skoleavgiften er på 8000,- per semester. Det vil bli utstedt et administrasjonsgebyr på kr 1000,- når du søker, som vil bli trukket fra skoleavgiften ved skolestart. Du må påregne en egenandel på 4000,- for høstturen og ca. 20.000 (+ vaksiner) til langturen om våren. Bibelskolen LINK er en offentlig godkjent skole som gir rett til å søke stipend og lån fra Lånekassen.

HJELP TIL BOLIG

Studentene har selv ansvar for å finne et sted å bo, men vi er gjerne behjelpelige med dette, send en mail til: post@bibelskolenlink.no

INTERESSERT?

Er du interessert, men ønsker litt mer info eller har andre spørsmål? 
Ta kontakt! post@bibelskolenlink.no
‭+47 906 45 663

Tilbake